Reactie plaatsen

Advertenties

17 thoughts on “Reactie plaatsen

  1. Nou Jack, ook ik heb met weemoed afscheid genomen van mijn oude goretex schoenen en toch de gok gewaagd door een paar Salomon goretex schoenen aan te schaffen. Het gevoel in de winkel was goed, nu nog in het veld…… Leuke foto’s en verslag, ben echt aan het nagenieten.

  2. ey Jack 4 dagen heb jij en je groupie fantastisch gelopen, nogmaals van harte proficiat met deze 4 daagse.
    Het was weer leuk om als volger op de achtergrond mee te genieten van jullie.

  3. Hou jij er nog wel even rekening mee dat ik je a.s. weekend in Waalwijk wil bijhouden!? Maar als ik dit zo lees moet een schema van 9 (uur of km per uur) wel haalbaar zijn 😉 Nu maar hopen op goed weer

  4. Een geweldige prestatie Jack, proficiat, natuurlijk ook voor al die andere deelnemers Jammer van die ene bui die de hele wandeltocht duurde, gevolgd door sneeuw, maar dit was natuurlijk ook een wandeltocht voor de ECHTE KANJERS!!!

  5. Hallo Jack, heerlijk om ook een kijkje te nemen op jouw weblog. Als ik lees wat jij allemaal wandelt en in welk tempo dan duizeld het me een beetje. Ik hou het maar bij mijn eigen foto-tochtjes. Maar succes, zeker straks in je strijd om de titel van centurion. Maar ik heb zo’n idee dat je dat ook weer met gemak gaat volbrengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s