Een reactie plaatsen…

Advertenties

28 thoughts on “Een reactie plaatsen…

 1. Hoi Jack succes voor de laatste loodjes, jammer van de blaar en hopelijk geen last meer van die andere klachten. Mooi lopen en doe Jan en Wilma en Jenny en Ilona enz allemaal de groeten en de felicitaties

 2. Dag Jack,

  Hierbij het emailadres van Rudy Schoors (en Carolien) zoals beloofd: ruud.lien@pandora.be
  Huub en ik hebben de Vierdaagse prima gelopen. Het was wel vreemd: mijn 50e Vierdaagse grotendeels alleen, maar we zijn erg blij dat we een verstandige keuze hebben gemaakt en samen een mooie intocht konden beleven.
  Jou willen we uiteraard feliciteren!

  • Hallo Connie en Huub,
   Bedankt voor het mail adres, fijn om te lezen dat jullie “samen” het hebben volbracht!
   Inderdaad een beetje raar dat je deze (50e) gedeeltelijk alleen hebt moeten lopen, maar gelukkig samen de intocht gedaan!
   Van harte gefeliciteerd en hopelijk zie ik jullie spoedig weer samen op een volgende tocht.

   Vriendelijke groet Jack.

 3. Hoi Jack, eindelijk even tijd om je verhaal te lezen, mooi verhaal van Melderslo. Fijn dat je vrouw zo goed en snel kan tapen!
  Wij hebben deze Kennedymars in het begin van onze wandelcarriere ook gelopen en herinneren ons de grote tent en de wielerronde en net als bij jullie de vriendelijke mensen onderweg en verzorging. Nog gefeliciteerd met deze KM!

 4. Ha die jack, we zien op de site dat je weer TOP bezig bent…we wensen je heel veel succes met deze 110km maar voor jou is dat appeltje/eitje…;-)….je kunt het…gr. john en laura

 5. He “Roadrunner”, groeten zijn overgebracht via Ilonka, leuk, had ik niet verwacht! Misschien ook eens leuk om op te kijken: rickwalks.wordpress.com Goed voorbeeld doet volgend zegt men wel eens, zowel wandelend als op de digitale snelweg om maar een beetje in jargon te blijven. We zullen elkaar wel weer eens treffen binnenkort gok ik. Rick

   • Jou site ook onder mijn links gezet. Leuk trouwens om zowel het verslag van jou als Rene Wakkee te lezen over St. Oedenrode. Volgens mij hebben jullie het beiden in elk geval erg leuk gehad.

 6. Je zou bijna gaan denken dat ze voor jou een 24 uurs onverhard zouden moeten organiseren. Je blijft in ieder geval lekker lekker rond dezelfde gemiddeldes lopen. Gewoon blijven doorgaan, hopelijk kunnen we volgend jaar nog eens samen oplopen, maar dat zal vast wel goed komen!

   • Mmmh, je maakt me wel nieuwsgierig in het Biesbosch verslag met het klusje dat je vandaag gaat klaren. Ik heb het vermoeden dat je de naam “roadrunner” misschien wel erg letterlijk hebt opgepakt, ben benieuwd!

 7. Proficiat! Zag in je Garmin statistieken je tijden, een nieuw PR en waarschijnijk een boel ervaringen rijker. MIjn petje af dit keer ๐Ÿ˜‰ Ik blijf het geweldig vinden dat ook jij eerst rustig op zaterdag een zware tocht gaat lopen en dan op een zondag ook nog eens op snelheid. Eerst in Tilburg en nu in Amsterdam, ben benieuwd wat jij in 2014 nog uit de hoge hoed kan toveren.

 8. Hoi Jack:4656 km gelopen zie ik staan voor jou in 2013;dat is gewoonweg te gek;en dan toch tijd vinden om vrijdagmorgen boodschappen te doen.
  Fijne jaarwisseling en succes met de voorbereiding op de Bossche 100. Groet bart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s